PRODUCTES

TRAVELMATE B311M


Un equip fet a mida per al sector educatiu.

Estimula l’aprenentatge dels alumnes amb el disseny ultraresistent i d’alt rendiment de l’TravelMate B3. Amb la seva bateria de llarga durada, tecles ancorades mecànicament i altíssimes velocitats de connexió, els alumnes aprofitaran a l’màxim les seves classes.

299 €

(IVA inclòs)

TRAVELMATE B311R


Un equip transformable, i dissenyat per a viure un dia qualsevol a l’aula.

El TravelMate B311r és més que un portàtil, gràcies a la seva pantalla tàctil i la funcionalitat 360º que incorpora. A més de ser un convertible, és un equip molt sòlid, dóna molta seguretat en el món de l’educació. A part, incorpora un teclat resistent als líquids.

359 €

(IVA inclòs)

travelmate b311rn


Un equip transformable, i amb la funcionalitat del llapis Wacom.

Gaudeix d’activitats d’aprenentatge més interactives amb el disseny ultraresistent i d’alt rendiment de l’TravelMate Spin B3. Amb la bateria de llarga durada, les tecles ancorades mecànicament i la càmera posterior HDR de 5 MP o el llapis Wacom AES amb base opcionals de l’Spin B3, els alumnes aprofitaran a l’màxim les seves classes.

399 €

(IVA inclòs)

TRAVELMATE P214


Segur i eficient, el millor aliat per a la formació.

Amb el TravelMate P2, treballar en qualsevol part mai ha estat tan fàcil. Més productivitat: el resultat de barrejar potència, portabilitat i durabilitat amb funcions empresarials i de connectivitat avançades. La millor opció per als professionals que van d’un costat a un altre.

399 €

(IVA inclòs)